„Amyris“ sandalmedžio eterinis aliejus, 10 ml

 15.46

Pardavėjas: Provensina

Yra

Palyginti
  Klausti apie prekę
SKU: A0000228 Category:
Vakarų Indijos sandalmedžio (Amyris balsamifera) eterinis aliejus gaunamas medienos distiliacija vandens garais. Šio aliejaus kvapas – malonus balzaminis su brangaus medžio aromato priemaiša. Sandalmedis šimtmečius buvo labai vertinamas, tradiciškai naudojamas kaip smilkalas religinėse apeigose, pagalba jogos bei meditacijų metu. Negana to, Indijoje jis yra laikomas šventu aliejumi.
Be to, sandalmedis yra labai naudingas odai, jis gali sumažinti randų, strijų ir dėmių atsiradimą.

Panaudojimas:
patalpų aromatizavimas, vonios, masažas, kosmetikos priemonių įsodrinimas, plaukų kaukės.
Įspėjimas:
gali pasireikšti jautrumas ar alerginės reakcijos
nerekomenduojama naudoti nėštumo, žindymo metu ir vaikams iki 7 metų

Be the first to review “„Amyris“ sandalmedžio eterinis aliejus, 10 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Reviews

There are no reviews yet.

Kategorijos

„Amyris“ sandalmedžio eterinis aliejus, 10 ml

„Amyris“ sandalmedžio eterinis aliejus, 10 ml

 15.46

Į krepšelį